A Telenor leszarja az ügyfélbiztonsági kódot

Egy tanulságos történet, ha valakinek a Telenornál van előfizetése, és azt tervezi, hogy gyermekének ne feltöltőkártyás száma legyen, hanem beviszi a saját előfizetése alá.

Már most megjegyzem, hogy ez a bejegyzés saját célú, így a Telenor hozzájárulásával készült, idézek a levelükből:

Tájékoztatjuk, hogy a beszélgetés az Ön fiának adatain kívül a Telenor, illetve a Telenor munkavállalójának adatait is tartalmazza. ezen adatok felhasználása csak a Telenor előzetes írásbeli engedélyével lehetséges. Felhívjuk a figyelmét, hogy a Telenor a beszélgetés saját célú felhasználásán kívül semmilyen felhasználáshoz nem járul hozzá.,

Mivel olyan adatot nem találtam a beszélgetésben mely tartalmazta volna a Telenor, vagy a munkavállalójának bármilyen adatát, és amúgy is saját célból készült a blog, így vágjunk bele:

Telenoros előfizetésembe bevittem kiskorú gyermekem telefonszámát, így nem kellett állandóan töltögetnem a telefonja egyenlegét, nem került sokkal többe így, hogy az enyémmel együtt a havi számlát fizettem.

Idén augusztusban fiam, a nyaralása közben felhívott telefonon, hogy a Telenortól hívták, és kap korlátlan Facebookot, és több internetet ajándékba…

Meglepődtem, mert nem ő az előfizető, és csodálkoztam, hogy engem nem hívtak. Gyorsan felléptem az online felületre, de nem láttam semmilyen eltérést az addigiakhoz képest.

Hamarosan újra hívott a fiam, hogy most kapott egy smst, hogy az új díjcsomagot aktiválták, és a következő számlazárástól érvényben van.

Mivel még ekkor sem látszott semmi az online rendszeren, gyorsan bementem az ügyfélszolgálatra, ahol első nekifutásra majdhogynem kiröhögtek, hogy ügyfélbiztonsági kód nélkül, és úgy, hogy nem az előfizetővel beszélnek semmiképpen nem kötnek szerződést telefonon. Najó azért beléptek a rendszerbe, és egy kis kutakodás után meglepve mondták, hogy nini mégiscsak módosítva lett az előfizetésem.

Azonnal töröltettem a módosított díjcsomagot, ami pont a duplájába került a jelenleginek, és kértem a hangfelvétel kiadását.

Ezek után kaptam egy e-mailt a Telenortól, melyben azt írják, hogy “A beszélgetés során az ügyintéző tévesen rögzítette a tarifa módosítására vonatkozó kérést.” – mintha én kértem volna….

Továbbá nem áll módjukban kiadni a hangfelvételt, melyen az én előfizetésemet módosították, mert -eszem megáll- NEM VELEM BESZÉLTEK!!!

Szerencsére én vagyok a gondviselő, így némi levelezés, valamit tértivevényes kérelem, nyilatkozat stb. postázása után megkaptam a hangfelvételt, a kisérő levélben az szerepelt, hogy ezt csak magáncélra használhatom fel.

A hangfelvétel meghallgatása volt a következő hideg zuhany, mert az ügyintéző saját maga mondja ki, hogy nem az előfizetővel beszél, tehát tisztában volt vele, hogy nem kötheti meg a szerződést, nem kért ügyfélbiztonsági kódot sem, és azt hazudja a hangfelvétel tanúsága szerint, hogy ez a módosítás mint egy próba… ha nem tetszik vissza lehet cserélni MAGASABB!! vagy ugyanolyan értékű előfizetésre!! Az ugyanolyan értékű pont a duplája a jelenleginek!

Levélben a Telenortól kaptam egy felajánlást, miszerint a következő számlámon jóváírnak egy havi előfizetési díjat, nos azon meg sem lepődtem hogy ez is egy hazugság volt.

Gratulálok Telenor!

A hangfelvétel melyet magáncélra megkaptam, itt ezen az oldalon magáncéllal használom. Csak a vezetékneveket töröltem a beszélgetésből, az ügyintéző neve benne sem volt az általam kapott hangfelvételben, így mondjuk nem is értem mit jelent a Telenortól kapott levél, miszerint munkavállalójuk adatai is szerepelnek a hangfelvételen, ezért nem engedélyezik a használatát.


Vélemény, hozzászólás?